Friday, 19 August 2011

Latest News Pasal Family Gathering

Salam...

Hmm...last saturday sy dah ke babagon utk bertemu dengan relatives di sana. Thanks God for they are very friendly and has given me the chance to meet them up. Before sy p sana actually i've met our cousin in law di SK.Babagon time2 sy bagi talk n buat treatment di sana. Sy bagi semua minit mesyuarat n a form to be filled (family details) for them to read sebelum sy datang sana. Ok. Sy bertolak dari rumah ke simpang Kolopis untuk menunggu niece (si K) mengambil sy untuk ke babagon lebih kurang jam 5.47Pm dan arrived di Babagon around 6++Pm. I was greeted by them nicely and shake hands to all who attended di rumah bro.Paulus (it's a bit crowded coz they're having a function- i saw cake, foods, drinks and etc).Very nice, beautiful dan peace home - coz very near with the sungai babagon..can go fishing lagi oo..(ogumu sada ka bo diolo - my mum and aunts asanangan ini kalau korongou..hehehe).

As i sat down, we terus begin the discussion and they have asking me Qs and i've answered it based on my understanding even though there are Qs yang haven't answered yet. But that's not really important. The important is they've agreed to participate and has given their full support for this event. As a conclusions, they agree and hopefully we'll run this program together as a family with love, kindness and generosity, responsible and etc. o ya, below adalah pilihan color tema for each family :

John Gabando : Light Yellow
John Baptist (D) : Red
Mary Gabando : Blue
Banun Gabando (D) : Black - Traditional
Paulus Gabando : Maroon
Polinah Gabando : Purple
Winnie Gabando : White
Francis Gabando : Light Green

Can't wait till the day oo..hehehe..:)

Thursday, 11 August 2011

Meeting With Family in Babagon

Hello!

Wow...lama suda x update ni blog oo. Sorry la coz sy skg busy banget...beginning oktober saya attach dengan specialist di QEH, HWKKS, & Luyang maka akan menjadi lebih busy la diriku ini. Anyway bukan pasal tu sy mau kasitau tapi saja mau kasitau yang misi saya pada 13/8/11 (Sabtu). Ya..akhirnya misiku tercapai jua. Saya akan datang ke Babagon dan berjumpa dengan semua kazen2 saya (kita), anak2 buah, dan cucu-cicit. Tujuan saya adalah untuk berkenalan dengan semuanya, menyampaikan perkhabaran mengenai family day November ni dan cuba mendapatkan maklumat dan data2 keluarga bagi mempersiapkan sebuah buku 'Family Tree' yang mana saya harapkan dapat disiapkan sebelum Family Day nanti. Apapun saya akan update ni blog la nanti...ok...sy mau sambung buat kerja dulu..bye.

Saturday, 25 June 2011

Family Day 2011..and bla..bla..bla..

Hello! 

This is me, Eric. Last post yang kna posted wasn't me yang tulis but it's my cousin. We both bergabung tenaga to write and do something on this blog (updating). So that, you'll not gonna miss anything and there will be a new post everyday i hope or at least once a week kan...Coz i am so busy now and have no enough time to update this blog. Hmm...btw, regarding to my last post about the Family Day, this program will be held on November 26th (Saturday) at Kg.Toboh Baru Keningau. So, our family getting busy from now on till the program habis...and as for me I have to collect all the data about our family root especially, so that everybody in this family know who is our ancestors and etc. I maybe begins my journey to menjejak kasih sekitar Penampang and Ranau soon and I hope I'll get something yang boleh membantu saya dalam menyiapkan our family tree. But as I know and been told, Gabando punya siblings ada satu sahaja which is Ginsos (if i not mistaken how to spell his name) and his family live in Kg.Dambiau, Ranau. Hmmm...I know nothing about this before but now I have to do some research about this to know more.

Satu hal yang pernah membuat I confused is how we relate to Masabal's family. But now I know suda. A long, long time ago Aki Gabando married to X - his 1st wife (dont know her name exactly) dan they have a daughter named Banun (i dont know how to spell her name exactly). But, aki's 1st wife has passed away before he got married to his 2nd wife, Julita (i think this is her real name) and dorang ada 7 orang anak which are; John Baptist (D), John Gabando, Paulus Gabando, Francis Gabando, Mary Gabando, Polinah Gabando and Winnie Gabando. Wow..it's quite complicated kan about aki's marriage. Berbalik kepada how we relate to Masabal's family. Aunt.Banun (D) married to one of Masabal's son ba actually that's how we related and they preferred to use Masabal as their surname until now. But anyway, I'll update you about this matter bila suda siap melawat dorang semua. Bye.

Monday, 20 June 2011

Kosumandakan VS Nakasawo

From left Ellye,Wendy,Lyela,Doris,Dina,Cyn10 n Qiki
                             

Saturday, 11 June 2011

I'm Back

Helo...it's been a long time saya x update ni blog...FYI, i am currently in Keningau untuk attend meeting family sebagai persiapan Hari Keluarga yang dijangka akan diadakan pada bulan November jika tiada halangan...I'll upload beberapa pic nanti and update hasil mesyuarat nanti..ok..c ya..

Thursday, 12 May 2011

How to contact me?

Halo!

Belum ada gambar baru yang dapat saya post ni kali. Maybe hujung bulan la tunggu saya pulang Keningau dulu. Sekarang ni saya ada di Papar dan sedang berpraktikal di Hospital Papar di bahagian Kesihatan Pergigian. So, lain kali siapa2 yang datang sini, datang ja cari saya di Klinik Pergigian Papar dan sebut saja nama Eric, semua kenal tu sebab saya sorang ja nama Eric di sini...hahaha..hmm..kalau ada family member yang mau bagi gambar untuk di'post' dalam ni blog, kamu send ja through email to : myfamily.gabando@gmail.com kio..and kalau tidak kisah tulis la serba sedikit pasal tu gambar atau pasal family kamu aar..I'll wait kamu punya email ni..Thank you..kotohuadan..pounsikou..xie xie..nandre..:)

Tuesday, 10 May 2011

Koleksi Gambar-gambar dengan semua family bila ada event...

Hmm...yang ni pula saya paparkan koleksi gambar-gambar relatives yang ada dalam komputer saya..yg orang-orang tua punya gambar jarang dorang kena ambil gambar..haha..terutama bila ada event macam birthday ka, any kind of party ka atau macam2 la..gambar2 di bawah ni sahaja yang ada dalam komputer saya...nanti cari yang lain la n upload lain hari..hehehe

Mesti kamu kenal ni kan? ni lah si Kasimin atau dorang panggil Mimin-dog..hehe

yang ni si Doris dengan anak bongsu dia, si Vanessa Yong Mei Yun atau kna panggil Yun2..

Yang ni pula si Dapfren dengan anak dia si Karen Lok Jia Yie (kalau nda silap eja la..hehe)

Si Mitchell @ matt, Eva n Cornelius @ Ngi2e

Hmm yang ni gambar saya dengan si Dalilah..anak bongsu uncle John

Si Ngi2e, Dina, Elly, and Matt

Ni pula si (from left) Gracie, Pepey, Tasha, & Yun2 krismas last year..